Fruitmand bezorgen

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Levering op elk adres in Nederland
 • Luxe geschenkverpakking
 • Automatisch BTW factuur per email
 • Achteraf betalen geen probleem
 • Veilig betalen met Ideal
 • Prijzen inclusief BTW!
 • Betalen per iDEAL
  BTW factuur is mogelijk!

  Bestel een Fruitmand Geboorte Meisje

  Fruitmand Geboorte Meisje  Prijs: € 26.50


  Als er een kindje is geboren mogen papa en mama weer samen eens goed verwend worden. Een leuke fruitmand doet dit op een gezonde manier. Heerlijk divers fruit en super vers! Iedere mand bevat onder andere appel, peer, kiwi, grapefruit, sinaasappel en mandarijn, afgemaakt met een leuke roze beer. Dit alles wordt met zorg samengesteld en verpakt in een prachtige verpakking.

  Elke mand wordt voorzien van een kaartje met persoonlijke tekst en verpakt met de meest stijlvolle materialen. De bijbehorende tekst kunt u eenvoudig doorgeven via het bestelformulier onder aan de pagina.

  Fruitmand bezorgen

  Wanneer er vóór 16 uur is besteld, dan kan de fruitmand morgen of op een andere dag naar keuze worden bezorgd. De fruitmand wordt bezorgd door de bezorgdienst Packs.

  Fruitmand Geboorte Meisje bestellen Andere fruitmanden

  Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

  Een fruitmand versturen door heel Nederland. Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitboxen zitten ze vol met overheerlijk vers fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruit wordt verpakt in mooie fruitdozen of fruitkorven.

  Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitbestelling een tekst toe voor op een kaartje.

  Bestel de fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen de fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.

  Provincies

  Drenthe

  Flevoland

  Friesland

  Gelderland

  Groningen

  Limburg

  Noord-Brabant

  Noord-Holland

  Overijssel

  Utrecht

  Zeeland

  Zuid-Holland

  Grote steden

  Amsterdam

  Rotterdam

  Den Haag

  Groningen

  Leiden

  Utrecht

  Dordrecht

  Leeuwarden

  Zwolle

  Breda

  Gezonde fruitmanden

  Wij bezorgen onze fruitmanden in een exclusieve geschenk-verpakking, dit maakt onze fruitmanden het gezondste cadeau dat u aan iemand kunt geven!

  Snel bezorgd

  Wij bezorgen uw fruitmand snel en vers binnen 24h bij uw relatie.

  Online fruitmand bestellen, fruitmand bezorgen, amsterdam, rotterdam, den haag, eindhoven, utrecht, gezond, geboorte, vruchtensap, Fruitmand Geboorte Meisje, fruitschaal bestellen, fruitschaal bezorgen, fruitbox, fruit voor bedrijven, vruchtensap, klassieke fruitmand, BTW factuur mogelijk